*İsterse süt vermeye devam edin, bu şekilde katı gıdalarla sütü değiştirmek yerine süte katı gıdaları eklemiş olursunuz. Kendisi zamanal sütü azaltacaktır.
*Başta bebeğinizden çok fazla yemesini beklemeyin.6 aylık olur olmaz bebeğinizin bir anda ek gıda ,ihitiyacı artmaz. Yiyeceklerin tadının güzel olduğunu keşfettikçe çiğnemeye başlayacak daha sonra yutacaktır.Birçok bebek ilk birkaç ay çok az yer.
*Bebeğinizle beraber yemeye ve onu mümkün olduğunca sofraya dahil etmeye çalışın,bu şekilde sizi taklit etmek ve becerilerini geliştirmek için birçok fırsat yakalar.
*Biraz dağınılığı göze alın.Dağınıklığın sorun olamamsı ve bebeğinizin düşürdüğü yiyeceği tekrar güvenle yiyebilmesi için onu nasıl giydireceğiniz ve etrafı nasıl koruyacağınızı düşünün. Bebeğiniizn öğrenme aşamasında olduğunu ve sizin için çalışmadığını unutmayın.
*Herkes için eğlenceli hale getirin. Yemek vakitlerinin her zmaan rahat ve eğlenceli geçeceği konusunda bebeğiniz emin olursa keşfetmeye ve denemeye olan isteği artar. Bu şekilde yeni yiyecekler dnemeyi sever ve yemek vakitlerini dört gözle bekler.
Thursday, March 6, 2014
BAŞARILI BİR ŞEKİLDE KENDİ KENDİNE YEMESİNİN SIRLARI
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment