Malzemeler:
-2 paket toz krem şanti
-1 su bardağı sıvıyağ
-1 su bardağı çekilmiş fındık
-2 su bardağı un
-2 paket vanilin
Üzeri İçin: pudra şekeri
Hazırlanışı: Derin bir kab içerisine unu koyup kalan malzemeleri sırasıyla ekleyip yoğurun.
Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğün de parçalar kopartıp elinizle yuvarlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine çatal bastırıp şekil verin.
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin ve soğuyunca üzerlerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın.
Afiyet Olsun :)
Onerdigimiz ilginc bir yazi : posof ketesi resimli
No comments:
Post a Comment